arrow_rightarrow_righticon_excelicon_pficon_ppticon_wordmagnifier

Inschrijven

Klik op deze link of op de button hieronder om in te schrijven.

Direct inschrijven

Kosten inschrijving

Registratie tarief EUR 225
Non professionals tarief* EUR 50

*Mensen met autisme die niet als onderzoeker, behandelaar of begeleider werken kunnen aan gereduceerd tarief (50€) deelnemen aan het plenaire programma. De parallelworkshops vallen hierbuiten. Indien u voor deze categorie registreert komt u niet voor accreditatie in aanmerking.

Groepsinschrijving

U kunt als groep inschrijven vanaf 5 personen. Wilt u een groep inschrijven mail dan naar registrations@congresscare.com.
AKTIE: Korting van 10% op inschrijfgeld voor een groep vanaf 5 personen indien vóór 1 maart 2021 ingeschreven

Betaling

Uitsluitend door middel van het afgeven van een éénmalige incassomachtiging, via iDEAL of via credit card.

Annulering

Bij ontvangst van uw schriftelijke annulering via registrations@congresscare.com vóór 1 maart 2021 vindt restitutie plaats onder aftrek van EUR 35 administratiekosten. Na deze datum kan geen restitutie meer plaatsvinden.

Doelgroep

Het Nationaal Autisme Congres is bedoeld voor psychiaters, psychologen, pedagogen, neurologen, kinderartsen, arbeidstrainers, jeugdartsen, groepsleiders, leerkrachten, orthopedagogen, logopedisten, schoolartsen, therapeuten en verpleegkundigen.

Voertaal

Het wetenschappelijk programma bestaat uit Engelstalige lezingen. Voor het parallel programma geldt dat voordrachten met een Engelse titel worden gehouden in de Engelse taal en voordrachten met een Nederlandse titel in de Nederlandse taal.