arrow_rightarrow_righticon_excelicon_pficon_ppticon_wordmagnifier

Algemene informatie

Op 11 maart 2020 heeft u van ons te horen gekregen dat het 20e Nationaal Autisme Congres 2020 verplaatst is naar 26 juni 2020. Gezien de recente ontwikkelingen omtrent het Covid-19 virus en het feit dat de meeste internationale sprekers niet in staat zijn naar NL te komen, hebben wij het besluit genomen het congres op 26 juni NIET door te laten gaan. Omdat voor de organisatie van een congres 100% zekerheid nodig is, hebben wij besloten het een jaar uit te stellen naar 19 maart 2021. Verdere informatie over de locatie en het programma volgt zo snel mogelijk.

Het risico van het samenbrengen van een grote groep zorgprofessionals is nu niet goed te overzien en zou de continuïteit van de zorg in het geding kunnen brengen. Daarnaast heeft een aantal ziekenhuizen en instanties medewerkers reeds opgedragen om niet deel te nemen aan (inter)nationale (na)scholingen wat zal leiden tot een flinke afname in deelnemers en sprekers. Ook zullen er zeker collega’s zijn die de komende maanden wegblijven bij congressen en bijeenkomsten in de nasleep van de Corona Pandemie.

In deze volgen wij het beleid van de overheid en het RIVM die pleiten voor omzichtigheid met als gevolg dat landelijk steeds meer niet-noodzakelijke bijeenkomsten worden gecanceld; dit geldt voor vergaderingen tot en met congressen. Maatschappelijk is het streven gericht op het indammen van het aantal besmettingen met het Covid-19 virus; bij ons, berust daarnaast vooral de (mede)verantwoordelijkheid om de medische infrastructuur zoveel mogelijk in tact te houden. We hopen op uw begrip in deze.

Veel gestelde vragen:

1. Wordt mijn inschrijving automatisch omgezet?
Ja, uw inschrijving wordt automatisch omgezet naar de nieuwe datum voor volgend jaar.


2. Ik ben verhinderd op de nieuwe datum, kan ik mijn geld terugkrijgen?
Dat is uiteraard geen probleem, uw annulering moet dan wel binnen twee weken (voor 15 april 2020) door Congress Care ontvangen zijn.

Namens de congrescommissie wensen wij u heel veel sterkte in de komende periode! Laten we erop vertrouwen at de verregaande maatregelen van de overheid het gewenste effect sorteren. Hopende u vrijdag 19 maart 2021 te ontmoeten bij het 20e Nationaal Autisme congres.

 

Ter gelegenheid van de 20ste editie van het Nationaal Autisme Congres komt Peter de Wit signeren!

 

Locatie/route/parkeren

De jubileum editie van het Nationaal Autisme Congres vindt dit jaar plaats in de Jaarbeurs, Utrecht, in het Supernova. De ingang van het Supernova bevindt zich aan de Kruispleinzijde.

Jaarbeursplein 1
3521 AL, Utrecht

Bereikbaarheid
Klik hier voor informatie over de bereikbaarheid naar de Jaarbeurs.

Congrestaal

Het wetenschappelijk programma bestaat uit Engelstalige lezingen. Voor het parallel programma geldt dat voordrachten met een Engelse titel worden gehouden in de Engelse taal en voordrachten met een Nederlandse titel in de Nederlandse taal.

Doelgroep

Psychiaters, psychologen, pedagogen, neurologen, kinderartsen, arbeidstrainers, jeugdartsen, groepsleiders, leerkrachten, orthopedagogen, logopedisten, schoolartsen, therapeuten en
verpleegkundigen