arrow_rightarrow_righticon_excelicon_pficon_ppticon_wordmagnifier

Algemene informatie

De recente ontwikkelingen rond het nieuwe coronavirus heeft ons laten besluiten het 20e Nationaal Autisme congres op vrijdag 13 maart te verplaatsen naar vrijdag 26 juni 2020 op dezelfde locatie. Registratie is vanaf volgende week 16 maart mogelijk. 

Het risico van het samenbrengen van een grote groep zorgprofessionals is nu niet goed te overzien en zou de continuïteit van de zorg in het geding kunnen brengen. Daarnaast heeft een aantal ziekenhuizen en instanties medewerkers reeds opdragen om niet deel te nemen aan (inter)nationale (na)scholingen, wat zal leiden tot een flinke afname in deelnemers en sprekers.

In deze volgen wij het beleid van de overheid en het RIVM die pleiten voor omzichtigheid met als gevolg dat landelijk steeds meer niet-noodzakelijke bijeenkomsten worden gecanceld; dat geldt voor vergaderingen tot en met congressen. Maatschappelijk is het streven gericht op het indammen van het aantal besmettingen met het Covid-19 virus; bij ons, berust daarnaast vooral de (mede) verantwoordelijkheid de medische infrastructuur zoveel mogelijk in tact te houden. We hopen op uw begrip in deze.

Veel gestelde vragen:

  1. Wordt mijn inschrijving automatisch omgezet?
    Ja, uw inschrijving wordt automatisch omgezet naar de nieuwe datum.
  2. Ik ben verhinderd op de nieuwe datum, kan ik mijn geld terugkrijgen?
    Dat is uiteraard geen probleem, uw annulering moet dan wel binnen twee weken door Congress Care zijn ontvangen.

Hopende u op vrijdag 26 juni in Utrecht te ontmoeten,

Namens de congrescommissie

 

Ter gelegenheid van de 20ste editie van het Nationaal Autisme Congres komt Peter de Wit signeren!

 

Locatie/route/parkeren

De jubileum editie van het Nationaal Autisme Congres vindt dit jaar plaats in de Jaarbeurs, Utrecht, in het Supernova. De ingang van het Supernova bevindt zich aan de Kruispleinzijde.

Jaarbeursplein 1
3521 AL, Utrecht

Bereikbaarheid
Klik hier voor informatie over de bereikbaarheid naar de Jaarbeurs.

Congrestaal

Het wetenschappelijk programma bestaat uit Engelstalige lezingen. Voor het parallel programma geldt dat voordrachten met een Engelse titel worden gehouden in de Engelse taal en voordrachten met een Nederlandse titel in de Nederlandse taal.

Doelgroep

Psychiaters, psychologen, pedagogen, neurologen, kinderartsen, arbeidstrainers, jeugdartsen, groepsleiders, leerkrachten, orthopedagogen, logopedisten, schoolartsen, therapeuten en
verpleegkundigen