Abstract indienen

Het is helaas niet meer mogelijk om uw abstract in te dienen. Wilt u toch graag aanwezig zijn op het Nationaal Autisme congres 2024 met een poster? Stuur een mail naar registrations@congresscare.com en we nemen het alsnog in overweging.

Doet u onderzoek op het gebied van autisme? Deel dan uw onderzoeksresultaten met uw collega’s tijdens het Nationaal Autisme Congres. Tijdens de posterpresentaties kunt u op laagdrempelige wijze met collegae kennis en ervaring uitwisselen. Via onderstaande button kunt u een abstract indienen.

Net als vorig jaar is er weer een posterprijs à 250 Euro te winnen!

de NAC postercommissie,
dr. Anke Scheeren( Vrije Universiteit Amsterdam), dr. Boya Li (Universiteit Leiden), dr. Marie Deserno (Universiteit van Amsterdam) en dr. D. Hooi (Universiteit Leiden, ervaringsdeskundige)

Voorwaarden voor het inzenden:

  • Abstracts mogen in het Nederlands en Engels worden aangeleverd en moeten zijn gebaseerd op recente onderzoeksresultaten, nieuwe interventies, methoden of innovaties in beleid of praktijk.
  • Abstracts zonder resultaten worden niet geaccepteerd.
  • De inzending bestaat uit een samenvatting (abstract) van maximaal 500 woorden en bevat de volgende onderdelen: Inleiding, Methode, Resultaten en Discussie.
  • U bent in de gelegenheid de poster te presenteren tijdens het 23e Nationaal Autisme congres, op 15 maart 2024.
  • Uw inzending is uiterlijk op 10 december ingezonden.
  • U schrijft u in als deelnemer aan het congres (tot 14 januari geldt het early bird tarief)

Inzenders horen uiterlijk vrijdag 12 januari terug of het ingediende abstract is geaccepteerd voor het verzorgen van een posterpresentatie.